06 461 511 56

Kracht van internet

Laat zien dat u er bent

U hoort het steeds vaker. Een website is het visitekaartje van een onderneming. Tegenwoordig is het internet niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Stel dat u uw huis wilt verbouwen. Internet biedt u direct al verschillende keuzemogelijkheden. U kunt op zoek naar bouwbedrijven in de buurt, u kunt recensies opvragen over verschillende bouwbedrijven en u kunt vaak ook prijzen vergelijken. Het hanteren van een overzichtelijke en goed vindbare website is tegenwoordig van cruciaal belang.

Website verouderd?

Informatief naar interactief

In de afgelopen jaren is er veel veranderd in de webwereld. Enkele jaren geleden diende een website als informatief hulpmiddel. Tegenwoordig is dit niet meer het geval. Tegenwoordig biedt het web steeds meer mogelijkheden. Zo is het mogelijk om informatie uit te wisselen met andere bezoekers. Een trend binnen de webwereld is de term Crowdsourcing: het plaatsen van opdrachten onder een grote groep internetgebruikers. Voorbeelden hiervan zijn Marktplaats.nl, Wikipedia en Werkspot.nl. Doordat internet steeds meer mogelijkheden biedt, is het voor u ook mogelijk beter gebruik te maken van de vernieuwde technologieŽn.

Benieuwd naar de nieuwe technologieŽn die voor u van belang kunnen zijn?

Vraag om vrijblijvend advies.

Google Analytics

Hoe vaak wordt uw website bezocht? Op welke paginaís kijken de bezoekers het langst? Met welke zoektermen komen de bezoekers op uw website? Het is mogelijk om deze informatie te verkrijgen. Met deze informatie is het mogelijk om uw website te optimaliseren. Het hebben van een website is tegenwoordig niet goed genoeg meer.

"Uw bezoekers zijn een muisklik verwijderd van uw concurrenten."