06 461 511 56

Reserveringen

Snel, simpel en overzichtelijk

Websites worden niet alleen nog gebruikt voor informatieve doeleinden. Websites kunnen veelal gezien worden als complexe systemen die de gebruikers veel werk uit handen kunnen nemen. Ook het proces van het plaatsen en beheren van reserveringen is te verwerken in een systeem. Uw klanten plaatsen een reservering en het enige wat u nog hoeft te doen, is het bevestigen of annuleren van een reservering. Door deze processen te vereenvoudigen, heeft u meer tijd voor uw werk en heeft de klant zelf de mogelijkheid via het internet een reservering te plaatsen.

Daarnaast is het beheren van de reserveringen erg overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Zo kunt u razendsnel in uw reserveringen zoeken en wijzigingen aanbrengen. Daarnaast wordt de klant altijd per e-mail op de hoogte gehouden van de actuele status.

Klanten

Klantgegevens eenvoudig beheren

Het opvragen van klantgegevens en het wijzigen hiervan kost vaak veel tijd. Ook hiervoor heeft Bridge to you een systeem ontwikkeld waardoor de klanten zelf haar klantgegevens kan wijzigen. Daarnaast is het voor u eenvoudig om snel uw klantgegevens op te vragen. Zo kunt u gebruik maken van verschillende zoekvelden, waardoor u snel de gewenste klant(en) vindt.

Facturen

Laat het systeem het werk doen

Aansluitend aan een reserveringsysteem kunt u ervoor kiezen om ook automatisch facturen te laten afdrukken en beheren. De opmaak van de facturen kan geheel naar u wens of wordt opgemaakt aan de hand van uw briefpapier. Het systeem doet het werk voor u. De reservering wordt al geplaatst door de klant en u hoeft alleen nog maar de reservering te bevestigen. Als de reservering is afgerond, heeft u de mogelijkheid om een factuur af te drukken. Deze factuur wordt geheel automatisch samengesteld aan de hand van de prijzen en waardes die u heeft ingevoerd. Bijvoorbeeld: de prijs van een overnachting is 45 euro en een klant reserveert voor 3 dagen. Het systeem berekent direct het subtotaal, totaalprijs en btw-bedrag. Daarnaast is het altijd mogelijk om extra regels of commentaar toe te voegen aan de factuur.